Onze lesauto’s

Onze lesauto's

Over onze voertuigen

Rijschool Vermolen lest met een Peugeot 2008 als schakelauto en een Peugeot e-208 als automaat . Onze auto’s zijn nooit ouder dan 3 jaar en komen regelmatig bij de erkende peugeot dealer voor het nodige onderhoud zodat je ervanuit mag gaan dat je altijd met een veilige en betrouwbare auto op pad bent. Jouw maar zeker ook onze veiligheid als ook die van je medeweggebruikers staan bij ons voorop. Onze voeruigen zijn voorzien van alle hulpsystemen die door het CBR zijn toegestaan, zo helpen de parkeersensoren en achteruitcamera jou bij de verschillende manoeuvres. Natuurlijk leren wij je ook zonder deze hulpsystemen te rijden zodat je straks met elk voertuig overweg kan.

Schakel of automaat

Steeds meer zie je dat nieuwe auto’s over gaan op een automatische transmissie, er zijn zelfs al verschillende merken die geen schakelauto meer leveren. Verder kijkend naar de toekomst is het de verwachting dat een groot deel van de auto’s aangedreven zal worden door groene energievormen zoals volledig elektrisch of waterstof. Voor al deze auto’s geld dat er gebruik gemaakt wordt van een automatische transmissie. Welke keuze jij maakt zal afhankelijk zijn van jouw persoonlijke omstandigheden. Wel krijg je bij ons de kans om ook als je kiest voor de schakel enkele lessen in de automaat te rijden. Los van dat het heel leerzaam is is het ook gewoon superleuk in zo’n elektrisch aangedreven lesauto.

Rijden onder winterse omstandigheden

Ook in de wintermaanden gaan de lessen en examens gewoon door, wel stelt het CBR extra eisen aan het rijden onder winterse omstandigheden aan de banden. Onze voertuigen zijn altijd voorzien van de juiste banden met voldoende profiel zodat je lessen en examen altijd veilig door kunnen gaan.

Waarom Vermolen

Rijschool Vermolen

Rijschool Vermolen geeft al bijna 30 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus ruime ervaring in het geven van rijlessen. Bij ons worden de lessen op ieder zijn eigen niveau afgestemd.
Scroll naar boven