Den Helder & omgeving

Den Helder & omgeving

Autorijles in Den Helder

rijles den helderBen je op zoek naar een professionele, betrouwbare maar ook gezellige rijschool? En woon je in Den Helder of omgeving? Dan ben je bij rijschool Vermolen aan het juiste adres! Als je in Julianadorp, Anna Paulowna, Breezand of in ’t Zand woont word je altijd thuis opgehaald en afgezet. Woon je op Texel? Dan word je altijd opgehaald en afgezet bij de boot en daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met de aankomst en vertrektijden van de TESO. Ook kun je natuurlijk elders opgehaald en afgezet worden. Rijschool Vermolen staat bekend om zijn kwalitatieve en betaalbare rijlessen. Rijschool Vermolen heeft al ruim 30 jaar ervaring in het geven van rijlessen in Den Helder. Zo kunnen wij zeggen dat wij dus een ruime ervaring hebben in het opleiden van beginnende bestuurders. De rijlessen worden gegeven in Den Helder en omgeving, hier worden dan ook de examens afgenomen.

Kwalitatieve rijlessen bij rijschool Vermolen

De rijlessen worden gegeven in een Peugeot 2008 schakel en een e-208 automaat. Onze lesvoertuigen zijn nooit ouder dan 3 jaar en daarom altijd voorzien van de laatste technologieën. Bovendien krijg je altijd les van dezelfde instructeur in dezelfde rookvrije auto. Wij zijn professioneel, betrouwbaar en betaalbaar! Rijschool Vermolen heeft een uitstekende naam opgebouwd in Den Helder. Met onze professioneel gegeven rijopleidingen zijn er al vele leerlingen geslaagd. Onze leerlingen worden zorgvuldig begeleid tijdens de rijlessen en uiteraard wordt er veel rekening gehouden met de individuele wensen van de leerling. Ons slagingspercentage ligt hoger dan het gemiddelde in Den Helder. (zie: www.rijschoolgegevens.nl).

Contact opnemen

    Waarom Vermolen

    Rijschool Vermolen

    Rijschool Vermolen geeft al bijna 30 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus ruime ervaring in het geven van rijlessen. Bij ons worden de lessen op ieder zijn eigen niveau afgestemd.
    Scroll naar boven