Wie zijn wij

Wie zijn wij

Over rijschool Vermolen

Wij van rijschool Vermolen geven al ruim 30 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus een ruime ervaring in het opleiden van beginnende bestuurders van jong tot oud. Een goede rij-opleiding is de basis, om jou zo op te leiden dat je veilig de weg op kan. Wij geven stapsgewijs autorijles in een logische volgorde. Tijdens onze rijlessen oefen je samen met de instructeur zo veel mogelijk verschillende routes en alle bijzondere manoeuvres. We besteden  aandacht aan alle andere aspecten van het autorijden. De rij-opleiding wordt aangepast aan de leerling. Om op die manier het beste en snelste resultaat te bereiken. Je krijgt rijles in een rookvrije Peugeot 2008 of e208 automaat. Die voorzien zijn van een aantal ADAS ( Advanced Driver Assistance Systems ) hulpmiddelen. Zoals een achteruitrij-camera en cruise-controle. Tijdens de lessen leer je gebruik te maken van deze systemen, maar ook leer je een auto te bedienen zonder deze systemen. Want steeds meer auto’s hebben ADAS hulplmiddelen, maar misschien is jouw eerste auto hier niet van voorzien. Wel zo prettig als je dan in je opleiding al geleerd hebt hoe je deze systemen voor jou kan laten werken.

Onze werkwijze

Meestal start de leerling bij ons met een proefles, deze is geheel vrijblijvend. Aan de hand van de proefles kunnen wij inschatten welke rijopleiding het beste bij jou past en hoeveel dit gaat kosten. Wij bieden je altijd een opleiding aan die aansluit op jouw mogelijkheden, ervaring en natuurlijk je eigen wensen. Samen met de instructeur bepaal je wanneer en hoe vaak de lessen worden gegeven. Wij werken met instructiekaarten, hierdoor kan je op elk gewenst moment precies inzien hoeveel je al geleerd hebt. Ook kunnen wij hierdoor nauwkeurig aangeven wanneer je klaar bent voor je rijexamen.Of je klaar bent voor het praktijkexamen wordt bepaald door de instructeur. Verder zijn wij volledig op de hoogte van de nieuwste regels, hiermee voorkomen we dat je tijdens je examen ineens voor spontane verrassingen komt te staan.

Proefles aanvragen

    Waarom Vermolen

    Rijschool Vermolen

    Rijschool Vermolen geeft al bijna 30 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus ruime ervaring in het geven van rijlessen. Bij ons worden de lessen op ieder zijn eigen niveau afgestemd.
    Scroll naar boven