ADHD, ADD en ASS

ADHD, ADD en ASS

Rijschool Vermolen vindt het belangrijk zich te blijven ontwikkelen om op die manier zoveel mogelijk leerlingen een kans op het rijbewijs te bieden. De ruim 30 jaar ervaring alleen is niet voldoende, wij blijven ons ontwikkelen door met grote regelmaat “verplichte’ bijscholingen te volgen maar naast de verplichte bijscholingen heeft rijschool Vermolen zich gespecialiseerd in het opleiden van mensen met een extra hulpvraag. Rijschool Vermolen heeft zo ook het kwaliteitskeurmerk van Spectrum Nederland https://www.spectrumnederland.nl en is daarmee gerechtigd om volgens het door Spectrum Nederland ontwikkelde autisme en ADHD protocol op te leiden.
Alle erkende rijinstructeurs zijn te vinden op https://www.rijles-en-autisme.nl/vind-erkende-rijschool/ .
Tijdens onze lessen is er veel aandacht voor structuur en rust in de lesauto, zo zal de instructeur tijdens jouw les nooit de telefoon beantwoorden, zullen de lessen worden gekenmerkt door veel structuur d.m.v. het gebruik van een gedetailleerde leskaart waarbij jouw vorderingen elke les worden bijgehouden.

Aangezien wij een zelfstandige rijschool zijn heb jij altijd les van dezelfde instructeur, die zich voorbereid op jouw volgende les d.m.v. de leskaart.

 

Contact opnemen

    Waarom Vermolen

    Rijschool Vermolen

    Rijschool Vermolen geeft al bijna 30 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus ruime ervaring in het geven van rijlessen. Bij ons worden de lessen op ieder zijn eigen niveau afgestemd.
    Scroll naar boven