Onze visie

Onze visie

Onze visie

Wij van Rijschool Vermolen willen dat jij straks op een veilige manier zelfstandig kan deelnemen aan het verkeer! Tijdens jouw opleiding werken wij ook aan jouw zelfvertrouwen zodat je straks ook buiten Den Helder op een verantwoorde wijze aan het verkeer deel kan nemen.

Bij ons leer je geen “trucjes”, wij willen dat je snapt waar je mee bezig bent!

Zolang je snapt waar je mee bezig bent, ben je ook in staat te anticiperen op onverwachte situaties en kun je deze oplossen.

Wij leren jou om te gaan met alle moderne hulpsystemen op de huidige generatie auto’s, maar ook leren wij jou hoe je veilig een auto bestuurd zonder deze systemen. 

Verder wordt er bij Rijschool Vermolen niet bezuinigd op kilometers, wij vinden het belangrijk dat je ook leert rijden op de snelweg en zullen dus met alle kandidaten minimaal een keer dit beoefenen, maar ook als je dit vaker wilt beoefenen is dat geen probleem! 
Als extra bieden wij jou ook de gelegenheid om een dagdeel samen met een andere kandidaat naar Haarlem te gaan om zo te ervaren hoe het verkeer in de drukke stad is. 

Ook kun je kiezen voor een rondje IJsselmeer, hierbij ga je samen met een andere kandidaat zoals de naam al doet vermoeden een rondje om het IJsselmeer heen waarbij iedere kandidaat 3 uur achter het stuur zit op snelwegen afgewisseld met binnenwegen en steden/ dorpen. Op deze dag houden we regelmatig pauze om van bestuurder te wisselen.

Waarom Vermolen

Rijschool Vermolen

Rijschool Vermolen geeft al bijna 30 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus ruime ervaring in het geven van rijlessen. Bij ons worden de lessen op ieder zijn eigen niveau afgestemd.
Scroll naar boven