Haarlem & omgeving

Haarlem & omgeving

Nu ook lessen in Haarlem en omgeving

Rijschool Vermolen kenmerkt zich door het aanbieden van een leuke maar ook gevarieerde rijopleiding. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om extra ervaring op te doen in een drukkere stad (Haarlem), hiermee stimuleren wij het kijkgedrag en het vooruit plannen. Onderweg naar Haarlem leer je ook gelijk het rijden op een autosnelweg. Op deze manier geven wij je net iets meer inzicht en ervaring mee zodat je straks als je je rijbewijs hebt gehaald ook met een vertrouwd gevoel buiten den Helder durft te rijden.

Inhoud van de lesdag in Haarlem

De lesdag in Haarlem ziet er als volgt uit. Samen met nog een leerling vertrek je uit Den Helder, bij aankomst in Haarlem wordt er gewisseld van bestuurder. Na een uur houden we een korte pauze voor wat drinken en wat lekkers, dit doen we meestal bij de Ikea. Na de pauze gaat de andere leerling een uur Haarlem in en vervolgens wordt er weer gewisseld voor de terugreis naar Den Helder.

Informatie aanvragen

    Waarom Vermolen

    Rijschool Vermolen

    Rijschool Vermolen geeft al bijna 30 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus ruime ervaring in het geven van rijlessen. Bij ons worden de lessen op ieder zijn eigen niveau afgestemd.
    Scroll naar boven