Intake autorijbewijs

Intake autorijbewijs

Intake in Den Helder

Ben je benieuwd hoe het nou is om voor de eerste keer achter het stuur te zitten, de openbare weg op te gaan of weet je nog niet waar je je rijlessen wilt volgen? Neem dan nu een intake rijles, ook wel rijtest of proefles genoemd bij rijschool Vermolen en ervaar het zelf.

Inhoud van de intakeles

De intake les duurt 60 minuten. Wanneer je je hebt aangemeld voor de intake, word je op de afgesproken datum thuis opgehaald door de rij-instructeur. De instructeur zal je eerst op een rustige manier het één en ander uitleggen wat er precies gaat gebeuren en wat hij van jou verwacht. Tijdens de intake les krijgt de instructeur een beter beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Na afloop van de proefles kan de instructeur jou een indicatie geven van het aantal lessen wat wij verwachten dat jij nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Ook heb je na de intake een beter beeld van onze lesmethode en natuurlijk van de rij-instructeur.

Afspraak maken intakeles

    Waarom Vermolen

    Rijschool Vermolen

    Rijschool Vermolen geeft al bijna 30 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus ruime ervaring in het geven van rijlessen. Bij ons worden de lessen op ieder zijn eigen niveau afgestemd.
    Scroll naar boven