Waarom Vermolen

Waarom Vermolen

Waarom kiezen voor rijschool Vermolen

Rijschool Vermolen is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan beginnende bestuurders in Den Helder. Je kunt er dus zeker van zijn dat  je rijles krijgt van deskundige instructeurs. Wij zijn een van de weinige rijscholen die jou de kans biedt om ervaring op te doen door een middag te lessen in Haarlem en omgeving. Bovendien worden onze rijlessen altijd afgestemd op jouw niveau. Onze rijlessen zijn betaalbaar en van een hoge kwaliteit. Je krijgt les in een rookvrije Peugeot 208. Bij ons krijg je ook echt een vol uur les. Dat betekent: we komen op tijd en doen geen dingen tussendoor!

Voordelen van onze rijschool

We werken met een instructiekaart. Aan het begin van de rijles wordt gekeken wat je de vorige les hebt gedaan. En aan het eind van de rijles wordt weer keurig bijgeschreven wat die rijles behandeld is. Daarmee bereiken we dat je op elk gewenst moment precies weet hoeveel je al geleerd hebt. Ook kunnen wij hierdoor nauwkeurig aangeven wanneer je klaar bent voor je rijexamen. Ook wanneer je snel je rijbewijs wilt halen, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden jou ook de mogelijkheid om een spoedcursus te volgen en dus meerdere keren per week rijles te volgen. Vaak komt het voor dat je achteraf nog voor verrassingen komt te staan, omdat er dan nog kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van de lesauto tijdens examens. Bij ons zal dit nooit gebeuren, want bij ons zit het gebruik van de lesauto tijdens examens altijd bij de prijs van de examens/tussentijdse toets inbegrepen.

Autosnelweg

Den Helder beschikt niet over een autosnelweg, voor jouw examen is dat niet erg. Maar wij vinden het wel belangrijk dat je ervaring op gaat doen op de autosnelweg. Daarom zul je bij ons tijdens je rijopleiding minimaal één keer een dubbel uur les volgen waarbij de autosnelweg geoefend gaat worden. Heb je aan meer rijlessen, op de snelweg, behoefte dan is dat altijd mogelijk. Wij besparen dus niet op gereden kilometers, ons belang is om jou op een veilige en verantwoorde wijze je rijbewijs te laten halen zodat je zelfstandig met zelfvertrouwen aan het verkeer kunt gaan deelnemen. Zowel binnen als buiten Den Helder!

Inschrijven bij Vermolen

  Geboortedatum

  Pakket voorkeur

  Waarom Vermolen

  Rijschool Vermolen

  Rijschool Vermolen geeft al bijna 30 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus ruime ervaring in het geven van rijlessen. Bij ons worden de lessen op ieder zijn eigen niveau afgestemd.
  Scroll naar top