Rijles methoden

Rijles methoden

Rijles volgen op je eigen tempo

Rijschool Vermolen geeft al ruim 20 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus ruime ervaring in het opleiden van beginnende bestuurders. Per leerling kijken we naar het niveau. Daar passen we vervolgens de instructie op aan. De ene leerling leert nu eenmaal sneller dan de andere. Rijschool Vermolen werkt met instructiekaarten. Daarmee bereiken we dat je op elk gewenst moment precies weet hoeveel je al geleerd hebt. Ook kunnen wij hierdoor nauwkeurig aangeven wanneer je klaar bent voor je rijexamen. Het slagingspercentage van Rijschool Vermolen ligt boven het gemiddelde van Den Helder. Wil je  snel je rijbewijs halen? Het is ook mogelijk om meerdere keren per week te lessen.

Inhoud van de rijlessen

Bij rijschool Vermolen duren de de rijlessen een uur. In de rijlessen legt de instructeur alle technische handelingen duidelijk uit. Aan de hand van de vorderingen beoordeelt de instructeur het niveau dat je tot nu toe bereikt hebt. Zo kunnen we de aangeleerde vaardigheden uitbreiden. Rijschool Vermolen oefent op het steeds zelfstandiger uitvoeren van de rijvaardigheidshandelingen. Uiteraard werken we ook aan het verhogen van het verkeersinzicht. Zodat je met een stevige basis veilig de weg op kunt zodra je het rijbewijs gehaald hebt.

Waarom Vermolen

Rijschool Vermolen

Rijschool Vermolen geeft al bijna 30 jaar rijles in Den Helder. We hebben dus ruime ervaring in het geven van rijlessen. Bij ons worden de lessen op ieder zijn eigen niveau afgestemd.
Scroll naar top